Baby Merc lastenvaunut ja lastenratassarjat valmistaa yksi Euroopan johtavista lastenratastuottajista Puolassa. Yksityiskohtiin keskittymällä on saatu aikaan lastenratasmallisto, jonka tuotteissa tyylikäs muotoilu ja ulkonäkö yhdistyvät teknisesti korkealaatuiseen ja turvalliseen rakenteeseen. Kaikkia lastenvaunumalleja on saatavilla useassa eri värissä.

Baby Merc lastenvaunuja on myyty jo useiden vuosien ajan ympäri Eurooppaa. Suomessa Baby Merc lastenvaunujen maahantuonnin hoitaa Preeco Trading Oy. Vaunuja on myyty Suomessa kesästä 2013 alkaen ja Baby Merc lastenvaunut löytyvät nyt jo tuhansista suomalaisista talouksista.

Baby Merc lastenvaunut täyttävät uusimmat EU:n asettamat turvallisuusstandardit, joten vanhempana voit olla huoletta työntäessäsi lasta yhdessä Baby Mercin useista tyylikkäistä vaunuista. Lastenrattaat ovat saatavilla useissa erilaisissa, mutta yhtälailla näyttävissä värimalleissa. Lastenratassarjoihin kuuluva auton turvaistuin on valmistettu turvallisuutta ajatellen ja ne täyttävät rattaiden tavoin nykyaikaiset turvallisuusvaatimukset. Auton turvaistuimet ovat saatavilla rattaiden kanssa yhteensopivalla värityksellä ja ne sopivat helposti suoraan useimpiin autohini.