Lapsen saaminen on yksi elämän merkittävimmistä hetkistä. Oikean lastenvaunun löytäminen on tärkeää ja joskus haastavaa, mutta etsiminen voi silti olla hauskaa. Baby Merc:ltä löydät laajan valikoiman erilaisia lastenrattaita ja lastenratassarjoja monipuolisilla lisävarusteilla monessa eri värissä. Kaikissa lastenvaunuissa on hyvät säätömahdollisuudet, joilla saat muokattua vaunut tarpeenmukaisiksi. Kaikki lastenvaunumme on valmistettu Euroopassa laadukkaista, miellyttävistä ja turvallisista materiaaleista.

Baby Merc lastenvaunut täyttävät uusimmat EU:n asettamat turvallisuusstandardit, joten vanhempana voit olla huoletta työntäessäsi lasta yhdessä Baby Mercin useista tyylikkäistä vaunuista.

Lastenvaunuja valitessa tärkeimpänä tekijänä on lapsen turvallisuus. Vaunujen tulee olla kestävät mutta myös mukavan pehmeät, jotta vauvalla on hyvä olla kärryssä kaikissa olosuhteissa. Lastenvaunujen säätömahdollisuuksista olisikin hyvä löytyä varustus niin leppoisan aurinkoiselle kelille, kuin kylmään räntäsateeseen. Suoja joka tilanteessa saavutetaan erilaisia runko – koppa yhdistelmiä sekä kärryn hupun säätömahdollisuuksia käyttämällä. Riittävä jousitus rungossa takaa tasaisen kyydin epätasaisellakin alustalla.

Vaikka matkustajan viihtyvyys onkin tärkeintä, ei käyttäjämukavuutta tule laskea sen kustannuksella. On hyvin tärkeää, että vanhempi pystyy käyttämään kärryjä helposti eri tilanteissa. Kärryjen työntäminen, vetäminen ja nostelu ylös ja alas esim. bussista on raskasta, joten rattaiden tulisi tehdä siitä mahdollisimman kivutonta.

Muutamia huomion arvoisia asioita rattaita valittaessa ovatkin:

  • Kuka kärryjä käyttää? Isä, äiti, pikkuveli tai isosisko? Monelle eri käyttäjälle sopivat vaunut on varustettu korkeussäädettävällä työntökahvalla.
  • Ovatko vaunut todella kevyet mutta myös tarpeeksi vakaat? Hieno ulkonäkö voi hämätä, joten tarkista aina kärryjen paino varmistuaksesi niiden tukevuudesta.
  •  Mitä lisätarvikkeita saat kärryjen mukana? Pienten tarvikkeiden hankkiminen erillisinä ostoksina voi luoda yllättäviäkin kuluja ja kasvattaa kärryjen hintaa ihan huomaamatta.
  • Etsi käyttöön kärryt, joiden koppa voidaan asentaa osoittamaan menosuuntaan taikka taakse päin. Nuoren vauvan kanssa on usein järkevämpää pystyä näkemään vauva työntäessäsi kärryjä, kun taas myöhemmin lapsen voi antaa katsella vaunuista eteenpäin maisemia.

 

Jos epäröit ennen ostopäätöksen tekoa, kysy vaunujen myyjältä lisätietoja jotta voit varmistua tekeväsi oikean valinnan!